puhallus nelio

 

PUHALLUSHUONEET
ROWEMA OY

Raepuhalluskaapit ja -huoneet soveltuvat sekä puhdistuspuhallukseen että kuulapommitukseen. Puhalluskaapit voidaan varustaa myös automaattisin toiminnoin. Kaapeista on saatavilla useita vakiokokoja. Erikoiskoot valmistetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

PREMAC-raepuhallushuoneiden koko ja lattiarakennetyyppi määräytyvät kunkin asiakkaan tarpeiden sekä puhallettavien kappaleiden koon mukaan. Hyvän ilmanvaihdon ja pölynsuodatuksen ansiosta puhallushuoneiden työskentelyolosuhteet ovat erinomaiset, eikä pöly leviä ympäristöön.

Puhallushuoneet toimitetaan joko avaimet käteen -periaatteella tai siten, että tilaaja valmistaa itse sovitut osat. Kysy lisää myynnistämme

Suuttimet ovat raepuhallushuoneiden ja -kaappien kuluvimpia osia. Valikoimastamme löytyvät sekä boorikarbidi- että venturisuuttimet. Boorikarbidisuuttimien vaipat voidaan valmistaa alumiinista tai teräksestä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kiinnitys voi tapahtua joko kiertein tai laipoin. Venturisuuttimet antavat laajemman puhalluskuvion kuin suorat suuttimet. Venturi sopii kohteisiin, joissa puhalletaan laajoja pintoja ja vaaditaan korkeaa suorituskykyä.